Informatie

In Grolloo, nabij Assen ligt Hippisch Centrum Drenthe. Deze moderne pensionstalling is van alle faciliteiten voorzien en biedt u de kans om professioneel uw paarden te trainen. Een ultieme locatie voor een (semi-) professionele ruiter of amazone, die graag (een gedeelte van) de stal bedrijfsmatig zou willen huren. Deze unieke accommodatie biedt u alle mogelijkheden!

Landelijk gelegen vindt u de accommodatie, waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor het professioneel trainen van sportpaarden, maar waar ook een heerlijke buitenrit zo gemaakt kan worden. Een prima plek voor u en uw paard!

De binnenbak (20×40), met professionele bodem, biedt de gelegenheid om ook bij slecht weer het niveau op peil te houden. De royale outdoor rijbaan (30 x60), voorzien van een all-weather bodem, biedt alle ruimte om dressuurproeven te oefenen. Op Hippisch Centrum Drenthe heeft u verder beschikking over┬á moderne, ruime stallen en diverse weilanden en paddocks. Er is een overdekte spoelplaats met warm water, twee longeerringen en een terrein met eventing- en menhindernissen. Tevens kunt u gebruik maken van de stapmolen.

Daarnaast is er een ruime opslag voor stro en hooi, en mestafvoer is geregeld. Tevens zijn er een zadelkamer of diverse, ruime zadelkasten beschikbaar om al uw spullen op te bergen. Vanaf Hippisch Centrum Drenthe hebben u en uw paard(en) direct toegang tot de boswachterijen, waar u in totaal van 7000 hectare natuur kan genieten.

Het management wordt op eigen wijze gedaan. De boxen en de faciliteiten staan tot de beschikking, het stalmanagement ligt grotendeels bij de klant. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hippisch Centrum Drenthe!